назад

Підсумковий етап конкурсу малюнків

SuR 2016 12 06 mal 16 грудня у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області почався підсумковий етап конкурсу дитячого малюнку «Мої права», який проводився з метою виявлення і підтримки юних талантів та сприянню духовно-моральному вихованню і формування правової культури дітей та учнівської молоді у рамках «Всеукраїнського тижня права». Конкурс проводився серед дітей працівників системи БВПД.

Головою журі стала Віра БОРИКА, викладач Сумської художньої школи ім. М.Г. Лисенка. Членами журі: Оксана КОВАЛЕНКО, начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та інформації Регіонального центру, Наталка ЛЕСИК-КАРБОВСЬКА, головний спеціаліст вищезазначеного відділу, Олена ДАВИДЕНКО, начальник відділу персоналу, інформаційної та матеріальної інфраструктури Сумського місцевого центру з надання БВПД та Наталія ПОСТАВСЬКА, начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури.

SuR 2016 12 06 mal 2Нагадаємо, конкурс проходив у чотирьох категоріях. До І категорії, (роботи вихованцівдошкільних навчальних закладів) надійшло 11 малюнків, до ІІ категорії (учні 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів) – 19; до ІІІ категорії  (учні 5-9 класів) – 21 малюнок та до ІV категорії (учні 10-11 класів та студенти І-ІІ курсів  ПТНЗ та ВНЗ, віком до 17 років) – 5 малюнків.

Наталія ПОСТАВСЬКА, начальник відділу підтримки та розвитку інфраструктури зазначила: «Членам журі довелося робити складний вибір. Усі роботи учасників були цікаві, відповідали обраній тематиці. Варто відзначити, дехто із учасників надіслав навіть по дві і більше робіт. По дві роботи надіслали Іванна ТЕВІКОВА із смт Недригайлів, Юлія ОВСЮК з м.Шостка, Ольга КРЕКОТЕНЬ з смт Ямпіль; три роботи надійшло від Олексадра КОЗЛОВСЬКОГО з м.Тростянець».

SuR 2016 12 06 mal 3Віра БОРИКА, викладач Сумської художньої школи ім. М.Г.Лисенка, відзначила талант та креативність дитячих робіт: «Діти показують себе у своїх малюнках, своє відчуття краси. Як голова журі, маю зазначити, що художніх талантів тут явно багато. Душа «розквітає», коли дивишся на такі твори».

 Усього на конкурс надійшло 56 робіт, із них 54 – відповідали вимогам правил конкурсу, дві роботи опинилися поза конкурсом. Найбільше робіт на конкурс надійшло від Сумського місцевого центру – 18.  Від Охтирського місцевого центру  отримали 14 робіт, Конотопського місцевого центру – 11, Шосткинського місцевого центру – 6, Регіонального центру – 5. 

SuR 2016 12 06 mal 4

SuR 2016 12 06 mal 5