назад

Зустріч з адвокатами, які залучені для надання безоплатної вторинної правової допомоги, відбулася на Дніпропетровщині

3 березня представники Регіонального центру з надання БВПД у Дніпропетровській області в онлайн-форматі зустрілися з адвокатами, що співпрацюють з системою БПД, аби обговорити нещодавні  нововведення в організації надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У зустрічі взяли участь виконуючий обов’язки директора РЦ з надання БВПД у Дніпропетровській області Сергій Соколов, начальниця відділу організації надання та забезпечення якості правової допомоги, підвищення кваліфікації її надавачів Ірина Мазана, її заступник Максим Залюбовський та головна юристка цього ж відділу Анастасія Безсажна.

Метою цієї зустрічі було розповісти адвокатам про зміни у порядку співпраці з ними нашого регіонального центру, які відбулися із поєднанням функцій організації надання забезпечення якості правової допомоги, підвищення кваліфікації її надавачів до одного відділу. Також ми нагадали про умови укладення контрактів та порядок складання графіку чергування адвокатів, наголосили на нових формах доручень для надання БВПД, закцентували увагу на типових помилках у складанні актів та як їм запобігти», – зазначила начальниця відділу організації надання та забезпечення якості правової допомоги, підвищення кваліфікації її надавачів Ірина Мазана.

Майже півтори години зустрічі пройшли у робочому ритмі надання масиву інформації. Звісно, спікерам було поставлено безліч питань, зокрема таких, що стосувалися припинення дії доручень та  розрахунку оплати за надані послуги. Жодне з них не залишилося без відповіді.

У зустрічі взяла участь значна кількість адвокатів, які залучені для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області. Це свідчить про їх зацікавленість у співпраці з системою БПД та наданні послуг належним чином. Керівництво РЦ, у свою чергу, намагатиметься перетворити таке співробітництво у плідне стале партнерство, а такі зустрічі зробити регулярними», – зауважив в.о. директора РЦ з надання БВПД у Дніпропетровській області Сергій Соколов.