назад

Зустріч з потенційними надавачами безоплатної вторинної правової допомоги

konkurs advokativ 2В рамках проведення чергового конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної  правової  допомоги, Бердянський місцевий центр з надання БВПД розпочав активну діяльність щодо залучення адвокатів до співпраці із системою безоплатної правової допомоги. 

       З метою організації заходів для адвокатів, не включених до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та з наміром залучення їх до участі в конкурсі, 26 вересня цього року відбулась зустріч співробітників місцевого центру з правниками, які виявили зацікавленість в співпраці з Бердянським МЦ. В ході зустрічі, що відбулась в приміщенні дистанційного пункту місцевого центру, керівник центру Євген Сухомлин детально окреслив присутнім порядок та умови проведення конкурсу з відбору адвокатів, який до речі було досить суттєво спрощено.

       Головний спеціаліст відділу з організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Анастасія Трикоз, в свою чергу, зупинилась на питаннях звітування адвокатів перед МЦ, категорії справ, за якими адвокати надають БВПД, а також порядку їх розподілу між адвокатами.

       На питання, що стосувалися порядку оплати адвокатам за надані послуги, калькуляції та методики обчислення розміру винагороди адвокатів фахово та вичерпано відповіла головний бухгалтер Бердянського МЦ Галина Воронцова.

       konkurs advokativ 1Зустріч виявилася досить плідною та результативною, так як всі присутні на ній адвокати підтвердили свою готовність приймати участь в конкурсі та своє бажання співпрацювати із системою безоплатної правової допомоги.

За додатковою інформацією, щодо проведення конкурсу з відбору адвокатів звертайтесь до Бердянського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги: 

  • адреса: Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)
  • телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, 0950209918, 0960079909,
  • ел. пошта:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua
  • скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).