назад
20.04.18

Зустріч зі студентами Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

P80419 11404119 квітня 2018 року головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій Третього київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Міщенко зустрівся зі студентами першого курсу факультету «Соціології та права» Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Під час зустрічі студенти дізналися про основні напрямки роботи системи безоплатної вторинної правової допомоги та про суб’єктів, які мають право на отримання безоплатних адвокатських послуг.

Також, разом зі студентами обговорили ключові завдання загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!». Під час жвавої дискусії розглянули питання ефективного донесення інформації до різних верств населення, а також говорили про важливість отримання правничих знань громадянам нашої держави.

Крім цього, в рамках зустрічі її учасники розглянули питання становлення та розвитку майбутніх юристів та формування їх професійної самосвідомості.

P80419 113826

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1 
Телефон: 292-53-65 
Електронна адреса:    
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б 
Телефон: 287-44-27 
Електронна адреса:    
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

       

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1 
Телефон: 566-01-19 
Електронна адреса:    
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

   

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900 
Телефон: 593-97-60 
Електронна адреса:    
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).