назад

Зустрічі-інформування про роботу системи безоплатної правової допомоги та новостворених бюро правової допомоги Кельменецького району

2016 10 07 K16 жовтня 2016 року головний спеціаліст відділу «Сокирянське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безплатної вторинної правової допомоги Яна Ясінська організувала зустріч з представниками Сокирянської центральної бібліотеки.

Зустріч проведено з метою активізації правопросвітницької роботи в районі.

В рамках проведеного заходу працівників бібліотеки ознайомили з місією, баченням та цінностями системи безоплатної правової допомоги, роботою Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги, поінформували про основні цілі, завдання та перші досягнення новоствореного бюро, а також окреслили плани і перспективи на майбутнє.

Цього ж дня, зустріч-інформування провела заступник начальника відділу «Новодністровське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Петращук з працівниками Новодністровського міського суду.

За результатами проведених заходів було досягнуто згоди щодо подальшої взаємодії та співпраці з новоствореними бюро правової допомоги, організації та участі у спільних заходах з обговорення проблемних питань щодо реалізації та захисту прав громадян, інформування мешканців про безоплатну правову допомогу.

Довідка! Відділ «Сокирянське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: Чернівецька область, м. Сокиряни, вул. Центральна, 41А. Контактні телефони: (0 3739) 2-03-68, (0 3739) 2-06-38.

Відділ «Новодністровське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: Чернівецька область, м. Новодністровськ, м-н Діброва, 25. Контактні телефони: (0 3741) 3-15-70 (0 3741) 3-15-72