назад

200 магістрів юридичного факультету ЗНУ отримали дипломи

 

 

5610

Для інституту черговий випуск дипломованих магістрів – головна подія кожного навчального року, а для сотні дівчат та юнаків – одна з найважливіших точок зростання.

       12 лютого відбулося урочисте вручення дипломів магістрів випускникам юридичного факультету 2019 року. Знаменна подія пройшла в святковій обстановці в рідних стінах Запорізького національного університету.


22


       Урочистості відкрила декан юридичного факультету ЗНУ, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Тетяна Коломоєць, яка подякувала випускникам за їх старання і високі результати в навчанні, науково-дослідній та громадській роботі факультету та університету і побажала їм успішно подолати всі життєві труднощі і реалізувати себе в обраній професії і особистому житті.

       У числі перших з рук проректора з наукової роботи Запорізького національного університету Геннадія Васильчука дипломи з відзнакою отримали 25 випускників.

33

       Наступними вітали та вручали дипломи заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Едуард Гугнін, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Олексій Долгополов, представник Запорізької торгово-промислової палати. Участь в урочистостях також прийняв директор Регіонального центру з Надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях  Павло Наливайко.

11

55




 

 

 

       Окрім щирих привітань та побажань кар’єрного зростання, подальшого професійного вдосконалення та удачі, Павло Наливайко зауважив, що двері установ системи надання безоплатної правової допомоги завжди відкриті для молодих правників та майбутніх адвокатів.

Шановні випускники, вітаємо з закінченням навчання!

       Це одна із найважливіших подій в житті і вирішальний момент у долі кожного. Всі дороги відкриті, всі функції доступні, все необхідне для реалізації планів, амбіцій отримано в багаж знань. Хочеться побажати ентузіазму, грандіозних цілей, великих проектів, щоб все, що було задумано, стало дійсністю. Вперед до перемог, нових горизонтів, світлого майбутнього! Нехай завжди супроводжують любов, удача та віра в свої сили.