назад

Адресна допомога – дієвий механізм отримання безоплатної вторинної правової допомоги

ShM 2017 06 06  adresna dopomoga6 червня працівники Шосткинського місцевого центру  Володимир Потапов та Юлія Зацаринна надали адресну правову допомогу жительці міста Шостці, одинокійпенсіонерці,якане має можливості самостійно відвідати місцевий центр у зв’язку зі станом здоров’я.

Володимир Потапов, головний спеціаліст відділу правової інформації та консультацій повідомив, що, за бажанням клієнта, спеціалісти центру, відповідно до пріоритетів та для створення належних умов для забезпечення доступу мешканців територіальних громад до безоплатної вторинної правової допомоги, прибудуть за адресою клієнта для особистого спілкування. На щоклієнтнадала згоду.

В ході зустрічі жінка, повідомила, що її сусід постійно перешкоджає користуватися квартирою, створює шуми, гучно включає електричні пристрої, телевізор та погрожує фізичною розправою.

Працівники центру, вислухавши проблему, допомогли скласти  заяву до місцевого відділу поліції з метою вжиття відповідних заходів.

 

Шосткинський місцевий центр акцентує увагу на важливості поширення серед людей похилого віку, з інвалідністю та інших категорій соціально незахищених осіб інформації щодо можливості отримання адресних консультацій або вирішення їх правових проблем у місцевому центрі з надання безоплатної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Шостка, вул. Горького, 4 чи за телефоном (05549) 7-30-94, 7-28-05.