назад

Адвокат допомогла внутрішньо переміщеним особам вирішити питання щодо усиновлення

3Адвокат Ірина Лічман 17 листопада 2017 року отримала доручення Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги №МЦ1-960 на складання процесуальних документів та представництва інтересів громадян у суді.

       Клієнти, які звернулися до місцевого центру раніше мешкали у Донецькій області, а наразі були внутрішньо переміщеними особами. Спочатку подружжя було визнано прийомними батьками, яким на виховання було передано хлопчика 2000 року народження, батьки якого були позбавлені батьківських прав.

       Сьогодні донеччани працюють та проживають у Запоріжжі. За власною ініціативою, дитина змінила прізвище на таке саме, як і у прийомних батьків. Адвокат, за дорученням місцевого центру підготувала позов про усиновлення дитини, який розглядався в закритому судовому провадженні та був повністю задоволений.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги:

Перший запорізькій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 77, 2-й поверх, тел. (061) 764-60-77, ел.адреса:  zaporizhya1.zaporizhya@legalaid.gov.ua