назад

Адвокат допомогла збільшити постраждалому щомісячні виплати по інвалідності та стягнути заборгованість з підприємства

2Адвокат Олена Воронова отримала 20 листопада 2017 року доручення Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  №МЦ1 – 1223 на складання процесуальних документів та представництво інтересів особи у суді. 

       У 1994 р. на греблі «Дніпрогес» в м.Запоріжжя внаслідок аварії чоловіка було травмовано, внаслідок чого він втратив працездатність на 65% та отримав інвалідність. За попереднім рішенням суду, КП «Запоріжелектротрас» проводило щомісячні виплати постраждалому по відшкодуванню шкоди, завданої каліцтвом. Такі виплати повинні індексуватись, але з 2015 року цього не було зроблено.

       Завдяки кваліфікованим діям адвоката, судом було прийнято рішення, яким на користь клієнта збільшено розмір щомісячних виплат на 243 гривні та  стягнуто заборгованість за минулі роки у розмірі 9457 грн.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтесь до установ системи безоплатної правової допомоги:

Перший запорізькій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 77, 2-й поверх, тел. (061) 764-60-77, ел.адреса:  zaporizhya1.zaporizhya@legalaid.gov.ua