назад

Адвокат системи БПД допоміг лубенцям успадкувати будинок та землю

spadkuvannya

До Лубенського місцевого центру БПД звернулись брати, гр.гр. Г. та С., яким нотаріус відмовив у видачі свідоцтва про спадщину.

Як з’ясувалось їхня мати, гр. М., за життя володіла житловим будинком, що розташовувався на неприватизованій земельній ділянці. 1/2 частина домоволодіння належала їй на підставі свідоцтва про право на спадщину, інша 1/2 частина належала на підставі договору купівлі-продажу, який був зареєстрований на аграрно-промисловій біржі.

Саме відсутність правовстановлюючого документа на 1/2 частину спадкового домоволодіння і стала причиною відмови нотаріуса — адже договір купівлі продажу, укладений на біржі, не був нотаріально посвідчений.

Завдяки діям адвоката в процесі судового розгляду вдалось довести, що гр.гр. Г. та С. є єдиними спадкоємцями за законом, та визнати за ними право власності на домоволодіння у повному обсязі. Це дасть їм можливість успадкувати майно після смерті матері.

     Для отримання більш детальної інформації щодо захисту Вашого порушеного, невизнаного чи оспорюваного права просимо звертатись до Регіонального та місцевих центрів з надання БПД за телефоном: 0-800-213-103.