назад

Перший полтавський центр з надання безоплатної вторинної допомоги надає реальну допомгу своїм клієнтам

pd

До Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернулась гр. К. з питанням щодо представництва інтересів в суді у справі про стягнення коштів.

Громадянка К. повідомила, що між нею та кредитною спілкою було укладено договір про внесення внеску члена кредитної спілки на депозитний рахунок до квітня 2015 року. Згодом між сторонами укладено додаткову угоду до договору щодо продовження строку дії до липня 2016 року. Заявник намагалась вирішити питання про повернення коштів в добровільному порядку, однак її неодноразові звернення залишені кредитною спілкою без відповідного реагування. На день звернення до Першого місцевого центру вклад разом з відсотками не повернуто.

18.04.2016 за участі адвоката системи безоплатної правової допомоги Сергія Лук’яненка, на підставі відповідного доручення Першого центру для надання безоплатної вторинної правової допомоги, відбулося судове засідання в ході якого доведено протиправність дій кредитної спілки.

     Згідно рішення суду вирішено позов задовольнити та стягнути з відповідача на користь позивача проценти за договором про внесення внеску (вкладу) на депозитний рахунок. Рішення набрало законної сили та підлягає виконанню.