назад

Адвокати північного регіону Сумщини готові до співпраці з системою БВПД

SuR 171128 0128 листопада на базі Глухівського та Кролевецького бюро правової допомоги Шосткинського  місцевого центру з надання БВПД  заступник начальника відділу  забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру Юлія Омельченко, начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Наталія Поставська, та  директор Шосткинського місцевого центру Микола Гудіма провели робочі зустрічі з адвокатами, які виявили бажання в системі безоплатної  правової допомоги.

У ході зустрічей представники  Регіонального центру детально розповіли адвокатам  про умови  конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

SuR 171128 02

«Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 13.11.2017 № 4300/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» з 18 листопада 2017 року по 23 січня 2018 року відбудеться конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги. Адвокати, які пройдуть конкурс, залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі»,-  зазначила Юлія Омельченко. До речі, перший крок – це пройти реєстрацію на веб-сторінці http://contest.legalaid.gov.ua  та дистанційний курс.

SuR 171128 03

Адвокати висловили бажання брати участь в конкурсі та при успішному проходженню конкурсних випробувань  співпрацювати в системі безоплатної правової допомоги Сумщини.

Більш детальну інформацію про конкурс для адвокатів читайте на офіційному веб-сайті Регіонального центру за посиланням: http://sumy.legalaid.gov.ua/ua/.

Довідково:

 

Шосткинськиймісцевийцентрзнаданнябезоплатноївторинноїправовоїдопомогизнаходитьсязаадресою:41100,м.Шостка,вул.Горького,4.Тел.(05449)7-30-94,7-28-05.