назад
29.11.17

Відбудеться Третя Школа рівних можливостей для людей з порушенням слухового апарату

mail.legalaid.gov7 грудня 2017 року в рамках Всеукраїнського тижня права відбудеться Третя Школа рівних можливостей для людей з порушенням слухового апарату, яку організовує Четвертий київський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за підтримки Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Українське товариство глухих».

Під час роботи Школи проведуть цикл правничих тренінгів з питань доступу до правосуддя людей з інвалідністю, порядку вирішення спорів за допомогою медіації, реалізації окремих правозахисних проектів. Спікерами правопросвітницького заходу будуть юристи провідних громадських організацій та державних установ.

 

Третя Школа рівних можливостей для людей з порушенням слухового апарату розпочне свою роботу 7 грудня 2017 року об 11.00 за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 74. Вхід вільний.

За додатковою інформацією можете звертатися за е-mail: kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

Нагадуємо про те, що отримати консультацію або допомогу з будь-якого цивільного або адміністративного питання, а також звернутися по представництво у суді можна по буднях з 9:00 до 18:00 без обідньої перерви в одному з чотирьох київських місцевих центрів:

Перший київський місцевий центр

Адреса: бул. Верховної Ради, 33/1
Телефон: 292-53-65
Електронна адреса:   
  kyiv1.kyiv@legalaid.kiev.ua

Другий київський місцевий центр

Адреса: вул. Ділова (Димитрова), 14Б
Телефон: 287-44-27
Електронна адреса:   
  kyiv2.kyiv@legalaid.kiev.ua

Третій київський місцевий центр

Адреса: вул. Сімферопольська, 5/1
Телефон: 566-01-19
Електронна адреса:   
  kyiv3.kyiv@legalaid.kiev.ua

Четвертий київський місцевий центр

Адреса: вул. Кривоноса, 2А, 9 поверх, каб. 900
Телефон: 593-97-60
Електронна адреса:   
  kyiv4.kyiv@legalaid.kiev.ua

За єдиним телефонним номером системи безоплатної правової допомоги 0 (800) 213 103 завжди можна отримати інформацію щодо того, хто має право на безоплатну правову допомогу, можливості та порядку її отримання, актуальні адреси центрів та бюро правової допомоги по всій Україні або з інших питань функціонування системи безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).