назад

Безоплатна правова допомога — правовий помічник для кожного українця, стверджують у Ямполі

ShM 2017 04 10 SEMINAR BEZROBITNI YAMPIL 110 квітня  начальник Ямпільського бюро правової допомоги Володимир ЛЯЩЕВСЬКИЙ  прийняв участь в інформаційному семінарі на базі Ямпільського районного центру зайнятості

З метою надання правових послуг та роз’яснень щодо чинного законодавства особам, що стоять на обліку Ямпільського районного центру зайнятості фахівець Ямпільського бюро правової допомоги прийняв участь у заході. Одним з напрямків роботи бюро є організація спільних заходів з центром зайнятості спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості населення щодо захисту своїх прав.

Володимир ЛЯЩЕВСЬКИЙ розпочав свій виступ з того, що право на безоплатну правову допомогу — гарантована Конституцією України можливість громадянина України чи особи, яка потребує додаткового захисту, отримати в повному обсязі безоплатну первинну правову допомогу. При реалізації права на безоплатну правову допомогу не допускається застосовування привілеїв чи обмежень до осіб за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, місця проживання, за мовними або іншими ознаками. «Дана тема обговорення є дуже актуальною для нашого району та стосується кожного жителя, оскільки  за життя, складалася така  ситуація, коли потрібна якісна правова допомога, але не має можливості вирішити проблему самостійно, не маючи коштів чи досвіду», – зазначив фахівець відділу Володимир ЛЯЩЕВСЬКИЙ.

Варто зазначити, Ямпільське бюро правової допомоги тісно співпрацює з Ямпільським районним центром зайнятості. Зокрема, фахівці бюро беруть активну участь у проведенні інформаційних семінарів  та інших заходів, що проводяться на базі центру зайнятості.

 

До відома: для отримання безоплатної правової допомоги необхідно звертатися до відділу «Ямпільське бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: Сумська обл. смт. Ямпіль, бульвар Ювілейний,12, тел.: 05456-2-20-50.