назад
13.04.17

Безоплатна правова допомога в селищі Миколаївка на Білопільщині

SuM 13 04 2017 mobill 113 квітня заступник начальника Білопільського бюро правової допомоги Ольга ДРОЗДЕНКО здійснила виїзд у складі «Мобільного соціального офісу» до селища Миколаївка Білопільського району Сумської області.

Під час виїзду відбулася зустріч з керівним складом Миколаївської селищної ради, як адміністративним центром об’єднаної територіальної громади. В ході переговорів було з’ясовано, що даний населений пункт визначений адміністративним центром, як такий, який має розвинуту інфраструктуру і розташований найближче до географічного центру території об’єднаної територіальної громади. До їх складу відносяться 8 найближчих сільських рад: Бобрицька сільська рада, Верхосульська сільська рада, Луциківська сільська рада, Марківська сільська рада, Супрунівська сільська рада, Товстянська сільська рада, Тучненська сільська рада в тому числі і Миколаївська селищна рада.

SuM 13 04 2017 mobill 2

Заступником начальника бюро здійснено прийом громадян, яким надано консультації зі спадкових, договірних та інших цивільних питань.

 

Працівників селищної ради проінформовано щодо отримання консультацій та роз’яснень у Білопільському бюро правової допомоги за адресою: м. Білопілля, вул. Соборна, 53 або за телефоном (05443) 9-10-87, 9-10-89. Як зазначила Ольга ДРОЗДЕНКО: «Співпраця є запорукою успішної розбудови сталої системи безоплатної правової допомоги, що буде сприяти правопросвітництву та становленню правового суспільства на території Вашої територіальної громади».