назад

Безробітні Пирятинщини дізналися про правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО

Seminar y centri zainiatosti. Piruatin 040418. Gol. specialist а O

У рамках реалізації правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!», 04 квітня, в.о. начальника Пирятинського бюро правової допомоги Ольга Сокол провела лекцію для відвідувачів Пирятинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості.

 

Працівниця системи безоплатної правової допомоги розповіла присутнім про основі засади проекту «Я МАЮ ПРАВО!», який має на меті підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Проект «ЯМП» – це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави. Цей проект спрямовано не лише інформувати громадян про їхні права, а й навчати їх, як ці права захищати. Одним із ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!» є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.

Нагадуємо, що проведення правопросвітницьких заходів на базі районних центрів зайнятості є одним із напрямів реалізації Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області та Полтавським обласним центром зайнятості, який був підписаний 17 листопада 2016 року. Крім того, безробітні Полтавщини можуть не лише отримати необхідну правову інформацію під час лекції круглих столів та семінарів, які проводяться на базі центрів зайнятості, а й безоплатну юридичну консультацію представників місцевих центрів та бюро правової допомоги.

Нагадуємо, що за будь-якою правовою інформацією та отриманням юридичних консультацій громадяни можуть звернутися до Пирятинського бюро правової допомоги, яке працює за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41, 1 пов., тел. (053-58) 3-22-54.

Єдиний контакт-центр системи Безоплатної правової допомоги (цілодобово та безкоштовно у межах України) за номером: 0-800-213-103.