назад

Черговий захід з питань роз’яснення вимог чинного законодавства щодо захисту прав землевласників та землекористувачів відбувся у Фастівському районі

    10 жовтня 2017 року відповідно до графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги з питань роз’яснення вимог чинного законодавства щодо захисту прав землевласників та землекористувачів забезпечено роботу мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги для жителів громад сіл: Велика Снітинка, Мотовилівка, Фастівець Фастівського району Київської області. Окрім того, поза планом-графіком, за заявою мешканців у с. Триліси також було проведено прийом громадян.

    До складу мобільної точки доступу увійшли: заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Кужелєв О.М., начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Камлик С.О., начальник Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Київській області – Роєнко Р.В., начальник міськрайонного відділу ДРАЦС Скурська О.В., завідувач Фастівською районною державною нотаріальною конторою Бігіч С.Ю. та заступник начальника відділу «Фастівське бюро правової допомоги» Вишневського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Павленко С.А.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    До мобільної точки звернулось 28 осіб. Населення здебільшого зверталося з питань земельного права (15 осіб), з цивільно-правових відносин (5 осіб) та інших питань (8 осіб), яким надано відповідні консультації в рамках чинного законодавства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Окрім того, зважаючи на інформацію оперативного штабу з питань протистояння спробам рейдерських захоплень земель та зібраного урожаю землевласників та орендарів земельних ділянок на території Київської області, було перевірено та оперативно відреаговано у вигляді відповідних консультацій на звернення 11 осіб з приводу питання порядку оформлення земельних ділянок у с. Триліси Фастівського району.