назад

«Дебати на вимогу» презентували у Полтаві

179be3526c53562e2e33509c21de7b5d

14 листопада 2018 року на запрошення наших партнерів заступниця начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Юлія Козаченко взяла участь у презентації нового суспільно-політичного проект «Дебати на вимогу», куди запрошують опонентів із будь-яких суспільно важливих питань прийти в ефір і в форматі конструктивного діалогу довести власну думку. Програма є нерегулярною, а «на вимогу», тож виходитиме в ефір за наявності запитів від аудиторії.

«Дебати на вимогу» — це можливість для усіх громадян на платформах Суспільного мовника обговорити вирішення важливих проблем. Темою для дебатів може стати будь-яка проблема, яка хвилює спільноту й у якій є дві протилежні точки зору на вирішення. Головна мета, яку ставлять організатори це те, щоб опоненти почули один одного, обґрунтовували свої думки та мали можливість підтвердити свої слова відповідними фактами», – повідомив ведучий проекту Віктор Волощенко.

Під час заходу присутні дізналися про Правила й регламент, які покликані зберегти діалог лаконічним, зрозумілим, без популізму і маніпуляцій.

За словами організаторів проекту, якщо хтось із представників спільноти хоче подебатувати з іншим її представником, то філія Суспільного готова стати майданчиком для цього та бути модератором дискусії.

Цей проект можна не тільки почути в ефірі Українського радіо: Кропивницький, а й побачити трансляцію наживо на сторінці філії на Фейсбуці.

Фахівці системи безоплатної правової допомоги завжди знаходяться у пошуку нових, інноваційних та креативних форм у роботі, тому участь у даному проекті стане ще одним із кроків для інформування про систему, її можливості та ефективність.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Додатково повідомляємо, що цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.