назад

«День відкритих дверей» у Черняхівському бюро правової допомоги

07.12.2016 - DVD 26 грудня в рамках проведення Всеукраїнського тижня права у Черняхівському бюро правової допомоги провели «День відкритих дверей». До бюро завітали учні 9-го класу Черняхівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Заступник начальника відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Тогунова розповіла присутнім про розвиток системи безоплатної правової допомоги в Україні, зокрема створення Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також наголосила на категоріях громадян, які відповідно до статті 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на адвоката від держави для захисту прав у суді.

Головний спеціаліст Черняхівського бюро правової допомоги Віктор Кусяк доповнив виступ та розповів про результати роботи бюро за три місяці, нагадав про функції бюро, на прикладі показав як користуватися електронними сервісами Міністерства юстиції.

07.12.2016 - DVD 1