назад

«День відкритих дверей» в Овруцькому та Брусилівському бюро правової допомоги

24.10.2016 - DVD Ovruch 1Аби якнайкраще сповістити школярів про можливість отримати безоплатну правову допомогу, фахівці Овруцького бюро провели «День відкритих дверей» для учнів 10 та 11 класів Овруцької загальноосвітньої школи № 3. Захід проведений спільно з фахівцем із профорієнтації Овруцького районного центру зайнятості Тетяною Коркушко, яка взяла вступне слово та розповіла про професію юриста.

Головний спеціаліст Овруцького бюро правової допомоги Марина Ковальчук  під час  заходу ознайомила учнів із основними завданнями та функціями бюро правової допомоги, поняттями первинної та вторинної правової допомоги.

Начальник відділу Ольга Гаращук розповіла про види відповідальності та вік, коли неповнолітні притягуються до адміністративної та кримінальної відповідальності.

24.10.2016 - DVD Ovruch 2 24.10.2016 - DVD Ovruch 4

Учням роздали спеціально розроблені буклети на тему: «Правопорушення, які люди вчиняють щодня». Фахівці бюро ознайомили учнів із сервісами Міністерства юстиції України та надали місця для самостійного користування реєстрами.

24.10.2016 - DVD Ovruch 3

Подібний «День відкритих дверей» провели у Брусилівському бюро правової допомоги для старшокласників Брусилівського району та вчителів правознавства. Присутніх ознайомили з етапами становлення системи БПД, принципами функціонування системи та безпосередньо з роботою бюро.

24.10.2016 - DVD Brusiliv