назад

Для керівників бюро правової допомоги провели навчальний семінар

gol1

Вчора, 27 жовтня, працівники Головного територіального управління юстиції у Рівненській області провели планове стажування працівників бюро правової допомоги Рівненщини.

Навчальний семінар розпочала начальник Головного територіального управління юстиції Іванна Смачило. Участь у заході взяла начальник відділу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Світлана Бухтіярова.

Теми, які під час стажування вивчали працівники бюро, стосувалися питань підстави та порядку отримання пільг для бійців АТО та членів їхніх сімей, отримання статусу учасника бойових дій, а також порядок отримання земельних ділянок учасниками АТО. Всього участь у навчальному семінарі взяли 12 працівників бюро правової допомоги.

2

Навчання з вказаних питань провела в.о начальника Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ Марина Погребняк. Окрім того, про порядок надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, а також про порядок, суб’єкти та вартість надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно розповіли завідувач сектору взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів Управління державної реєстрації ГТУЮ Олена Медведюк, головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації ГТУЮ Раїса Прокоп’юк, та в.о. начальника відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації ГТУЮ Олена Міщур.

 1