назад

Працівники Овруцького, Хорошівського, Народицького бюро активно інформують громадян про систему БПД

28.10.2016 - inform 1У приміщенні Овруцького районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Житомирській області фахівці Овруцького бюро правової допомоги провели інформування жителів Овруцького району. Зокрема, роз`яснили порядок звернення за безоплатною правовою допомогою до бюро та призначення адвоката від держави. А працівники Народицького бюро правової допомоги провели вуличне інформування серед мешканців с. Базар, Народицького району.

Спеціаліст Хорошівського бюро правової допомоги відвідала банківські установи району та розповсюдила інформацію про безоплатну правову допомогу, інформацію про категорії осіб, які мають право отримати адвоката від держави. Під час зустрічі з працівниками банківських установ довела до їх відома інформацію про результати роботи Хорошівського бюро правової допомоги з дня відкриття, його завдання та розпорядок роботи.

28.10.2016 - inform 5 28.10.2016 - inform 7

Окрім розповсюдження інформаційних друкованих матеріалів, працівники бюро поінформували населення про новостворені бюро правової допомоги та функції Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Не рідкісними були випадки, коли працівник бюро запитує про обізнаність щодо права на правову допомогу за рахунок держави і у відповідь отримує позитивні та схвальні відгуки. Громадянам також надавали індивідуальні юридичні консультації.

byro Korosten