назад

Для мешканців Сокальщини працював виїзний консультаційний пункт

Sokal buro27 березня 2017 року в приміщенні Управління соціального захисту населення Сокальської РДА працював мобільний пункт консультування Червоноградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Мешканців Сокальщини консультувала начальник Сокальського бюро правової допомоги Василина Кіщак.

Варто відзначити питання, які цікавили людей – це, передусім, питання соціального захисту учасників АТО та членів їх сімей, забезпечення медичною допомогою, забезпечення ліками; набуття права власності на земельний пай (оформлення та передача землі правонаступнику), а також процедури оформлення заяви про призначення одноразової грошової допомоги.

Окрім того, фахівець бюро провела інформаційну акцію в Територіальному центрі соціального обслуговування незахищених верств населення Сокальської РДА, роз’яснила щодо порядку отримання послуг адвоката та хто має право на таку допомогу та роздала інформаційні буклети “Що таке БВПД та як її отримати”.

Нагадаємо, за детальною інформацією з питань, пов’язаних з отриманням безоплатної правової допомоги звертайтесь до Червоноградського місцевого центру з надання БВПД за адресою:

м. Червоноград, проспект Шевченка, 21; конт. тел.: (03249) 3-11-33.

Сокальське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Сокаль, вул. Адама Міцкевича, 5; конт.тел.: (03257) 72 114, (03257) 72 137.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).