назад
13.11.14

До уваги адвокатів Донеччини!

ДонецькДиректор Донецького центру БВПД Ігор Курільчук на зустрічі із заступником Голови Державної казначейської служби України Тетяною Грицун обговорили можливість погашення заборгованості за надання безоплатної вторинної правової допомоги перед адвокатами Донецької області, які надавали і продовжують надавати БВПД на території області з червня 2014 року і до сьогодні.

Звертаємо увагу адвокатів Донецької області, що відповідно до положень Постанови Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2014 року №595 «Деякі питання фінансування бюджетних установ, здійснення соціальних виплат населенню та надання фінансової підтримки окремим підприємствам і організаціям Донецької та Луганської областей», для отримання оплати за надання безоплатної вторинної правової допомоги їм необхідно надати відомості, які підтверджують розташування їхнього робочого місця на території, що знаходиться під контролем органів державної влади України.

Відомості подавати за адресою: Донецька область, місто Маріуполь, вул. Чорноморська, буд. 3, кв. 1, або на електронну скриньку: office.donetsk@legalaid.gov.ua