назад

Довіра та партнерство: публічно звітуємо про роботу системи БПД

Продовжуємо гарну традицію публічно презентувати результати роботи системи безоплатної правової допомоги Миколаївщини. Цього разу завітали до смт. Березанка Миколаївської області, де у затишному приміщенні Березанської центральної районної бібліотеки обговорили здобутки за перше півріччя 2019 року та визначили подальші пріоритети спільної роботи.

Прозорість та підзвітність, довіра та партнерство – фундаментальні орієнтири побудови ефективної взаємодії за участі системи безоплатної правової допомоги з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, об’єднаними територіальними громадами та громадськістю.

У ході заходу директорка Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області Наталія Гнатуша наголосила:

Ми цінуємо довіру наших клієнтів та партнерів. Люди звертаються по допомогу до тих, кому вони довіряють. Суспільна довіра є необхідною умовою для розвитку системи безоплатної правової допомоги.  Якість послуг, що їх ми надаємо, залежить від рівня взаємної довіри, на якій ґрунтується наше партнерство. Ми відкриті до співпраці з усіма зацікавленими сторонами та активно розвиваємо партнерство, насамперед, на рівні територіальних громад

Зазначимо, що завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування у Миколаївській області вже вдалося прийняти 14 програм надання правової допомоги на загальну суму 340 770 грн., що свідчить про високий рівень взаємної довіри та підтримки.

Висловлюємо щиру подяку партнерам за співпрацю та продовжуємо разом працювати заради підвищення рівня правової спроможності громад та правової культури кожного її мешканця!