назад

Директор Котовського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги зустрівся з керівником геріатричного будинку

geriatrichniy budinok 1Нещодавно в м. Подільську почав діяти комунальний заклад КУ “Геріатричний будинок милосердя “Родина”, в якому поселились люди похилого віку, які з різних причин залишись на наодинці. Задля розширення доступу до безоплатної правової допомоги, зокрема, проведення виїздів до громадян, які потребують безоплатної правової допомоги, але не мають можливості самостійно прибути до центру, 11 cерпня 2017 року директор Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Мерзляков провів робочу зустріч з керівником комунальної установи “Геріатричний будинок милосердя “Родина”” Аллою Перепелицею.

Під час зустрічі обговорили питання подальшої співпраці та планування роботи. Попередньо домовились про створення та подальшу організацію роботи мобільного пункту доступу до безоплатної правової допомоги у приміщенні КУ “Геріатричний будинок милосердя “Родина” згідно вимог чинного законодавства.

Планується проведення заходів, спрямованих на підвищення рівня правової поінформованості працівників  КУ “Геріатричний будинок милосердя “Родина” шляхом проведення з ними лекцій, семінарів, зустрічей тощо. Окремо для клієнтів КУ “Геріатричний будинок милосердя “Родина” будуть проводитись правопросвітні заходи, спрямовані на підвищення правової поінформованості громадян щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну правову допомогу, соціальний захист тощо. Також для наочності мешканцям  КУ “Геріатричний будинок милосердя “Родина” будуть надаватися інформаційні матеріали (буклети, пам’ятки) з інформацією про систему безоплатної правової допомоги  та з інших правових питань.

geriatrichniy budinok 1

Цього дня Сергій Мерзляков провів зустріч з трудовим колективом КУ “Геріатричний будинок милосердя “Родина”. Директор наголосив, що працівники Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги тісно співпрацюють з територіальними центрами соціального обслуговування (надання соціальних послуг) органів місцевого самоврядування та виконавчої влади у всіх 9 районах, які підпадають під юрисдикцію центру.

Завдяки такій співпраці соціальними працівниками розповсюджується інформація серед пенсіонерів та людей з інвалідністю про систему безоплатної правової допомоги та можливості отримання її в Котовському місцевому центрі з надання БВПД або бюро правової допомоги відповідного району. І як результат – звернення жителів міста Подільська та північних районів Одещини до Центру або бюро за правовою допомогою саме за порадою працівників соціальних служб.

Котовський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Адреса: вул. Соборна (50 років Жовтня), 194-а, м. Подільськ, Одеська область, Україна, 66300

Електронна адреса: kotovsk.odesa@legalaid.od.ua

Скайп: legalaid_kotovsk 

Телефон: (04862) 3-07-34, (04862) 3-06-56