назад

Директор Охтирського місцевого центру виступила на сесії Великописарівської районної ради

 160115 21Директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамара Козир 15 січня 2016 року взяла участь  навчанні сільських голів Великописарівського району та виступила на сесії ради.

Депутат, зазвичай, представляє інтереси всієї територіальної громади, несе обов’язки, у першу чергу, перед виборцями, радою та її органами, виконує їх доручення. Розуміючи важливість налагодження взаємовигідної співпраці з депутатським корпусом, директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамара Козир проводить у цьому напрямку активну роботу.

Особисті зустрічі з головами  сільських рад стали вже традиційними. А 15 січня вона взяла участь у навчанні сільських голів Великописарівського району.

 Очільникам громад цікаво було дізнатися про діяльність Центру, про розвиток безоплатної вторинної правової допомоги, про можливість її отримання громадянами України. Приємно зазначити, що більшість селищних та  сільських голів  уже знайомі з системою БВПД.

У цей же день Тамара Козир виступила на сесії районної ради. У своєму виступі директор Центру не тільки наголосила на показниках роботи, а й на необхідності співпраці, яка обов’язково дасть позитивні результати. Голова районної ради Дмитро Сипко звернув увагу присутніх на необхідність координації дій,  на унікальній можливості для громадян, які належать до пільгових категорій, одержати послуги адвоката безкоштовно.