назад
17.05.17

Директор Регіонального центру відвідав бюро правової допомоги

0117 травня, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області Леонід Кропліс з робочим візитом перебував у Бобринецькому бюро правової допомоги.
         У рамках робочої поїздки Леонід Кропліс зустрівся із працівниками бюро правової допомоги, які поділились досягненнями в роботі. Так, з моменту відкриття, до бюро вже звернулося 442 особи.  За результатами звернень було прийнято рішення про надання БВПД 41-ій особі.
Мешканці звертались за консультаціями та роз’ясненнями із різноманітних питань. Це свідчить про те, що бюро правової допомоги злагоджено та ефективно працює над забезпеченням доступу громадян до правової інформації та наданням якісного консультування з правових питань.
Під час перебування в «Бобринецькому бюро правової допомоги» директор Регіонального центру провів особистий прийом громадян, які звернулись з питаннями щодо діяльності громадських організацій та оформлення права власності на житловий будинок та земельну ділянку.
Під час зустрічі представники системи БПД обговорили актуальні соціальні питання, з якими найчастіше звертаються громадяни.
«Від вашої відданості справі, ініціативності і професіоналізму залежить робота кожного бюро», – наголосив працівникам бюро правової допомоги керівник Регіонального центру.
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.