назад

Здійснено виїзні прийоми громадян

    Продовжує залишатись актуальним проведення консультацій для жителів громад віддалених населених пунктів. Особливо цінними для сільського населення є спільні прийоми фахівців системи БВПД з представниками структурних підрозділів органів влади.

    Минулого тижня з метою забезпечення доступу громадян до безоплатної правової допомоги працівниками Вишневського місцевого центру з надання БВПД та відповідних бюро проведені виїзні прийоми громадян, під час яких надано роз’яснення та консультації 12 особам, зокрема, у приміщенні Іванківського районного центру зайнятості, Макарівської районної державної нотаріальної контори, Ходосівської сільської ради.
    Зокрема, 12 травня 2017 року начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання БВПД Вишневського місцевого центру Аліна Чубатенко спільно з фахівцями Києво-Святошинського районного центру зайнятості та Бюро технічної інвентаризації Києво-Святошинського району у приміщенні Ходосівської сільської ради провели інформаційний захід, метою якого було поширення інформації щодо особливостей і порядку надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, працевлаштування та легальної зайнятості населення, порядку отримання послуг БТІ з виконання робіт з технічної інвентаризації, експертної оцінки тощо.
    Також жителів цікавили й інші питання правового характеру, на які вони отримали відповіді, в тому числі такі, що стосувались землі, спадкового права, пенсійного забезпечення, отримання довідок з держреєстрів тощо.