назад
08.06.18

Дистанційний пункт на базі приймальні народного депутата продовжує працювати

zol-dyst-pntВ рамках Меморандуму про співпрацю між громадською приймальнею народного депутата України Владислава Голуба (далі – приймальня) та Золотоніським  місцевим  центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – місцевий центр)  щомісяця або за потреби на базі приймальні здійснює свою роботу дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

06 червня вчергове фахівці місцевого центру Олег Костогриз та Тетяна Жалобна  надавали безоплатну правову допомогу жителям сіл Золотоніського району та міста Золотоноша.

Коло питань, з якими до юристів зверталися громадяни, було традиційним: виділення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства;  виділення земельної ділянки для ведення садівництва; встановлення меж земельної ділянки на місцевості; як отримати гроші дітям війни за рішеннями судів, відшкодування моральної шкоди в кримінальному процесі та ін.

На поставлені запитання шістьом особам були надані роз’яснення згідно чинного законодавства, в тому числі: жительку Золотоніського району спрямовано, для вирішення питання, до міськрайонного управління Держгеокадастру у Золотоніському район, а чоловіка, для отримання безоплатної вторинної правової допомоги  – у місцевий центр.

Всім відвідувачам дистанційного пункту вручено інформаційні буклети системи БПД та проекту «Я МАЮ ПРАВО!»: «Безоплатна правова допомога в Україні», «Безоплатна передача земельної ділянки громадянам із земель державної і комунальної власності», «Не знаєш, як вирішити спір?», «Не знаєш, як оформити договір оренди землі?». 

Нагадаємо, якщо у вас виникли правові питання – звертайтеся за територіальністю до Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Золотоноша, вул. Новоселівська, 1, (тел. 2-35-83) або до громадської приймальні народного депутата України Владислава Голуба, де діє дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги, за адресою: м. Золотоноша, вул. Садовий проїзд, 5 (тел. (050) 356-76-48).