назад

Фахівець Сколівського бюро провела низку правопросвітницьких заходів у с. Гребенів

Stryi Grebeniv13 березня 2018 року фахівець Сколівського бюро правової допомоги Віра Андрейків провела ряд правопросвітницьких заходів в с. Гребенів Сколівського району.

Так, у Гребенівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів Сколівської районної ради Віра Андрейків провела тренінг: «Захист дітей від насильства та жорстокого поводження».

У заході взяли участь школярі 6, 7 та 8 класів, які активно та з цікавістю виконували завдання, відповідали на запитання, приміряли на себе різні амплуа у рольових іграх (агресор, жертва, спостерігач).

Stryi Grebeniv2

Під час тренінгу фахівець бюро правової допомоги використовувала різні вправи, що дають змогу скласти в логічний ряд знання учнів та отримати нові, визначити для себе наслідки насильницької поведінки для жертви та агресора, розробити «свої» способи боротьби з насильством у школі, осмислити чому це відбувається.

У Гребенівській сільській раді Віра Андрейків провела експрес-консультування. Зокрема, для консультацій звернулося 2 особи з питань отримання рішення про відведення земельної ділянки.

Фахівець бюро залишила в сільській раді інформаційно-консультативні буклети: «Не знаєш як вирішити спір?», «Позбавлення батьківських прав»; «Прийняття спадщини» тощо.

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Стрийському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Стрий, вул. О. Бачинської, 1А; конт. тел. (0245)7-01-44.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).