назад
14.03.18

Моніторинг роботи Світловодського бюро правової допомоги

01У рамках робочого візиту, Леонід Кропліс, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області ознайомився з роботою Світловодського бюро правової допомоги.
Під час візиту до Світловодського бюро правової допомоги,  Леонід Кропліс ознайомився з проблемними питаннями, які виникають у працівників бюро та проаналізував результати опитування суб’єктів права на безоплатну правову допомогу щодо потреб та рівня їх задоволеності роботою бюро правової допомоги.
02
За словами головного спеціаліста Світловодського бюро правової допомоги Максима Ільченка до бюро протягом січня-березня 2018 року звернулось 319 громадян. Олександрійським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової, відділом якого є Світловодське бюро правової допомоги, було видано 68 наказів для надання безоплатної вторинної правової допомоги.
З-поміж іншого, обговорили виконання  комплексу заходів, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги. 
03
Інформаційні матеріали про роботу бюро розміщені у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Світловодськ, Світловодському міськрайонному центрі зайнятості, Світловодській міській центральній бібліотеці, Світловодському відділі пробації виконання кримінальних покарань, Світловодській районній бібліотеці, Центрі надання адміністративних послуг по м. Світловодську та Світловодському району, Світловодській районній державній адміністрації, Управлінні соціального захисту населення м. Світловодськ, Відділі опіки та піклування по Світловодському району, Світловодській міській раді, Власівській селищній раді, а також у середніх загальноосвітніх школах м. Світловодська.
04
Наприкінці зустрічі Леонід Кропліс привітав головного спеціаліста Світловодського бюро правової допомоги Максима Ільченка з Днем народження та побажав професійного росту, злагоди та достатку.
05
До Олександрійського місцевого центру з надання БВПД можна звернутись за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева, 18, тел. (05235) 7-04-40, 7-04-04.
Адреси бюро правової допомоги:
Знам’янське бюро правової допомоги
м. Знам’янка, вул. Героїв Крут, 9
Олександрівське бюро правової допомоги
смт Олександрівка, вул. Незалежності України, 63
Онуфріївське бюро правової допомоги
смт Онуфріївка, вул. Графа Толстого, 68
Петрівське бюро правової допомоги
смт Петрове, вул. Центральна, 21
Світловодське бюро правової допомоги
м. Світловодськ, вул. Павлівська, 13-А.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.