назад

Фахівці Бердичівського місцевого центру з надання БВПД надавали консультації через Skype

03.10.2016 - skype (1)27 вересня працівники Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги вкотре надавали консультації за допомогою Skype на базі Попільнянської центральної районної бібліотеки. Проведення дистанційної юридичної консультації через мережу Інтернету дає ще одну можливість громадянам із віддалених населених пунктів отримати відповіді на проблемні питання або адвоката від держави для представництва в суді.

Як відбуються консультування через Skype – розповіла інтегратор Бердичівського місцевого центру Ольга Сікорська. «Працівники Попільнянської центральної районної бібліотеки, з якою заздалегіть ми налагодили співпрацю, в якості інформаційних провайдерів правових послуг перенаправляють громадян до Бердичівського місцевого центру або до Попільнянського бюро правової допомоги, де їм буде надана всебічна юридична консультація. Згодом ми розробили графік для всіх бібліотек району і тепер кожен громадянин, який звертається до бібліотеки з налагодженим скайп-зв’язком, зможе отримати консультацію «онлайн». Такі консультації надаються кожну останню середу місяця», – роз`яснила  Ольга Сікорська.

03.10.2016 - skype (2)

Під час чергового скайп-зв’язку працівники місцевого центру з надання БВПД надали інформацію щодо пільгових категорій громадян, кому може бути наданий адвокат від держави, які документи потрібно для цього, а також дали відповіді на питання, що торкалися приватизації земельних ділянок та оформлення спадщини.

03.10.2016 - skype (4)