назад

Фахівці Бердичівського місцевого центру з надання БВПД ознайомилися з судженнями учнів про право та роз`яснювали аспекти отримання безоплатної правової допомоги

10.10.2016 - lybarske (2)У рамках проведення тижня правових знань, приуроченого до 15-ї річниці прийняття Національної програми правової освіти населення, фахівці Бердичівського місцевого центру з надання БВПД провели ряд лекцій для школярів та студентів районів. Під час лекцій вдалося, його місце й роль в особистому та громадському житті, та про їхні вчинки в певних правових ситуаціях.

З метою запобігання негативним проявам серед неповнолітніх, запобігання правопорушень і бездоглядності серед дітей, також обговорювали теми кримінальної та адміністративної відповідальності, причини вчинення злочинів та види покарань, що застосовуються до неповнолітніх. Особлива увага приділялася органам та службам, які займаються юридично-правовою діяльністю та принципам, якими керується юрист у своїй діяльності.

4 жовтня фахівці Ружинського бюро правової допомоги провели правороз’яснювальну лекцію для старшокласників Зарічанської ЗОШ І-ІІ ступенів на тему: «Я і мої права».

10.10.2016 - ruginske

6 жовтня начальник Романівського бюро правової допомоги Світлана Крижанівська та заступник начальника Жанна Пасенко провели урок-зустріч із учнями 8-10 класів в Романівському ліцеї спільно з начальником Романівського сектору КВІ УДсУ у Житомирській області Оленою Зелінською.

10.10.2016 - romanivske

6 жовтня на базі Любарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 начальник «Любарського бюро правової допомоги» Олена Зубко та фахівцем з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації Любарського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції Тамара Здебська провели виховний захід на тему: «Знати право, служити праву, захищати право» приурочений до Дня юриста України.

10.10.2016 - lybarske

7 жовтня Бердичівський коледж економіки, промисловості та права святкував  День коледжу. Ветерани педагогічної справи, випускники різних років, представники влади, а також всі ті, хто сьогодні представляє коледж, зібралися разом, аби привітати заклад із Днем народження. До важливого дня в житті коледжу долучилися й фахівці Бердичівського місцевого центру з надання БВПД – Олександр Невдовиченко та Андрій Архіпов, які провели роз’яснювальну роботу серед присутніх та розповіли про безоплатну правову допомогу.

7 жовтня фахівці Чуднівського бюро правової допомоги провели лекцію для школярів Тютюнницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Під час зустрічі присутнім роз’яснили основні норми адміністративної та кримінальної відповідальності та аспекти отримання безоплатної правової допомоги.

10.10.2016 - chudnivske (2) 10.10.2016 - chudnivske

Попільнянське бюро правової допомоги також 7 жовтня провело лекцію для школярів 9-10 класів Попільнянської гімназії на тему: «Професія юрист. Крадіжка як форма суспільно-небезпечної поведінки неповнолітніх. Відповідальність неповнолітніх за вчинення крадіжки».

10.10.2016 - popilnanske

7 жовтня фахівці Андрушівського бюро правової допомоги провели для читачів Андрушівської районної бібліотеки урок правових знань на тему: «Громадянство України. Підстави набуття та припинення».

10.10.2016 - andruchivske