назад

Фахівці бюро правової допомоги консультували людей похилого віку

05.10.2016 - internatМинулого тижня головний спеціаліст Андрушівського бюро правової допомоги Катерина Кривошей завітала до комунальної установи «Обласний спеціальний будинок-інтернат» Житомирської обласної ради, де провела прийом громадян. У закладі перебувають люди похилого віку та з розумовими психічними вадами здоров’я.

Мета візиту – проконсультувати громадян, роз’яснити та провести правороз’яснювальні бесіди з підопічними інтернату. Серед питань, які найбільше цікавили громадян – зміни в пенсійному законодавстві та складання заповіту та оформлення договору дарування.

Катерина Кривошей поінформувала пенсіонерів про функції, які виконує бюро правової допомоги, категорії громадян, яким держава гарантує безоплатну вторинну правову допомогу та ознайомила з переліком документів, які необхідно подати на підтвердження свого права на адвоката за державний кошт.

Під час заходу відбулась відверта розмова про проблеми сьогодення людей похилого віку, ветеранів. На всі запитання було надано кваліфіковані відповіді.