назад
28.11.16

Фахівці Четвертого місцевого центру розповіли майбутнім правоохоронцям про державні електронні онлайн-сервіси

DSC 1895

Фахівці Четвертого київського місцевого центру провели тренінг для курсантів Національної академії внутрішніх справ на тему: “Державні електронні онлайн-сервіси: практика використання для майбутніх правоохоронців”.

Під час тренінгу курсант ознайомилися з алгоритмом роботи онлайн-сервісів Міністерства юстиції України, Державної служби України з питань, геодезії, картографії та кадастру, а також Пенсійного фонду України.

Особливу цікавість у них викликав державний реєстр речових прав на нерухоме майно, за допомогою якого можливо отримати інформацію не тільки про власників об’єктів нерухомості, але і перевірити чи не накладено заборону на відчуження нерухомого майна.

Також фахівці Четвертого київського місцевого центру розповіли про нові функції місцевих центрів, а саме актуальні питання надання первинної правової допомоги, правопросвітництва, прийому і видачі документів при державній реєстрації громадських формувань, а також доступу до онлайн-сервісів Мін’юсту.

Жваве обговорення курсантами практичного значення, а також порядку роботи кожного онлайн-сервісу засвідчила про вкрай актуальність та важливість роз’яснення серед населення механізмів використання сучасних інформаційних технологій, які значно поліпшують можливості реалізації власних конституційних прав.

DSC 1918