назад

В Острозі та Березному відбулися практичні семінари для поліцейських

policia-bpd

Відповідно до розробленого плану спільних заходів для проведення роз’яснювальної роботи щодо затримання громадян працівниками поліції, у Березнівському та Острозькому відділах поліції відбулися практичні семінари.


З робочими візатими Березне та Острог відвідали заступник директора Регіонального центру з надання БВПД Сергій Іллюк, уповноважений Голови Національної поліції з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Надія Берлінець та Регіональний представник секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Рівненській області Олег Торкунов.

 

Під час зустрічей Сергій ІллюкНадія Берлінець та Олег Торкунов провели для працівників Березнівського та Острозького відділень поліції практичний семінар на тему «Дотримання вимог Кримінального-процесуального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення при затриманні громадян».


1


Оскільки заходи відбувалися у форматі «семінар-практикум», то після теоретичної частини відбулася практична, під час якої на конкретних прикладах демонстрували типові порушення, які допускаються працівниками поліції під час виконання службових обов’язків.


2


3