назад

Фахівці Коростенського місцевого центру спільно з Хорошівським бюро правової допомоги провели лекцію у Новоборівському психоневрологічному інтернаті

31.10.2016 - invalidu leksia 127 жовтня фахівці Коростенського місцевого центру з надання БВПД спільно з головним спеціалістом Хорошівського бюро правової допомоги відвідали Новоборівський психоневрологічний інтернат та провели лекцію для людей з обмеженими можливостями. Після лекції фахівці центру правової допомоги надали особисті консультації громадянам та провели семінар із працівниками закладу.

Інтегратор місцевого центру Оксана Сергієнко розповіла про роботу Коростенського місцевого центру, звернула увагу на відмінність між первинною та вторинною правовою допомогою, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Також роз’яснила процедуру прийняття звернення від громадян та документи, які потрібні для отримання вторинної правової допомоги. Детально зупинилася на тому, яким чином здійснюється представництво інтересів громадян у суді та складання документів процесуального характеру адвокатами.

«Правова обізнаність – одна з необхідних складових існування в наш час. Присутні залишились задоволені, отримавши правову інформацію та консультацій з особистих питань. У деяких осіб навіть прийняли звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги», – зазначив керівник інтернату Володимир Галицький.

31.10.2016 - invalidu leksia 4 31.10.2016 - invalidu leksia 5

Головний спеціаліст Хорошівського бюро Альона Чижевська довела до відома присутніх інформацію про створення бюро правової допомоги, його функції, результати роботи за два місяці та роздала інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів.