назад
20.10.17

Фахівці Ладиженського бюро правової допомоги провели лекцію-семінар в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ

20 10 2017 120 жовтня 2017 року працівниками Ладижинського бюро правової допомоги спільно з юрисконсультом Ладижинського коледжу ВНАУ Володимиром Семеником та викладачем Наталією Прокопенко провели лекцію-семінар в Ладижинському коледжі Вінницького НАУ для студентів другого та третього курсів.

Також до участі в заході долучились студенти коледжу а саме: Єлізавета Колчина, Олександр Нарожний, Аделіна Залепа та Альона Тимусяк, які висвітлили наступні теми: «Про офіційне прийняття на роботу та види суб’єктів працевлаштування», «Пільги та гарантії для працівників», «Соціальне забезпечення працівників» та параюрист Ладижинського бюро правової допомоги Федір Верещагін.

Зі вступним словом виступив юрисконсульту коледжу та розповів пропереваги та недоліки офіційного працевлаштування в Україні і за кордоном. Лекцію продовжила викладач коледжу Наталія Прокопенко, висвітливши всі аспекти профспілкової організації коледжу в допомозі студентам та працівникам у відстоюванні трудових, соціально-економічних прав та інтересів.

З темою «Сексуальне, трудове рабство та втрата документів за кордоном» витупив спеціаліст Ладижинського бюро правової допомоги Олександр Дерещук. Завершив лекцію фахівець бюро правової допомоги Роман Шаран з доповіддю про «Порядок депортації українських громадян з країн Європи».20 10 2017 2

Після виступу студенти отримали пам’ятки для осіб, які бажають скористатись правилами безвізового режиму. Також студенти отримали інформацію про функції, цілі та завдання системи безоплатної правової допомоги.20 10 2017 3

Нагадуємо, Ладижинське бюро правової допомоги працює за адресою: м. Ладижин, вул. П. Кравчика, 33, 1-й поверх, тел. (04343) 6-00-44.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106