назад

Фахівці Лебединського бюро правової допомоги відвідали осіб з обмеженими можливостями

OkM 170207  lek 17 лютого 2017 року з метою покращення доступу громадян до безоплатної правової допомоги та можливості її отримання, фахівці Лебединського бюро правової допомоги Евгенія ЛОГВІНЕНКО та Сергій ІВАНОВ вчергове надавали адресну правову допомогу особам з обмеженими можливостями в Лебединському товаристві (УТОГ).

Присутнім за допомогою сурдоперекладача повідомили інформацію щодо Лебединського бюро правової допомоги та порядок її отримання.

Також Євгенія ЛОГВІНЕНКО порушила питання захисту прав споживачів та протидії домашньому насильству. Вона наголосила: «У разі будь-яких порушень Ваших прав, можете звернутися до Лебединського бюро правової допомоги, де допоможуть вирішити проблему у правовій площині».

Цього ж дня начальник Лебединського бюро правової допомоги Сергій ІВАНОВ провів робочу зустріч, що стосувалася подальшої співпраці з сільським головою Підопригорівської сільської ради Лебединського району Світланою ГРЕЧКО де було звернено увагу щодо розширення кола суб’єктів, які мають право на отримання вторинної правової допомоги.

OkM 170207  lek 2

Днем раніше, 6 лютого 2017 року,  фахівці Лебединського бюро правової допомоги здійснили виїзний прийом громадян у Великовисторопській сільської раді. Також проведено робочу зустріч із секретарем Великовисторопської селищної ради (в.о. голови сільської ради) Валентиною БУГАЄНКО.

Під час прийому громадян звернулося 5 осіб з питаннями трудового, земельного та спадкового права.

OkM 170207  lek 3

 

Якщо у Вас є питання у правовому полі, звертайтеся до Лебединського бюро правової допомоги: м. Лебедин, пл. Соборна, 29 т. (05445) 2-14-12.