назад

Фахівці Лебединського бюро зустрілися із залізничниками та поліцейськими

OkM 2016 11 09 1Зустрічі пройшли у рамках просвітницьких бесід про можливість надання громадянам правової допомоги.

7 листопада 2016 року працівники Лебединського бюро правової допомоги провели робочу зустріч з начальником та колективом залізничної станції «Лебединська» Сумської дирекції  залізничних перевезень Південної залізниці.

Спікери від бюро Сергій ІВАНОВ та Євгенія ЛОГВІНЕНКО розповіли про можливість надання громадянам на належному рівні безоплатної

первинної та вторинної правової допомоги. Аудиторії надали інформаційні листівки і буклети, для ознайомлення з такими важливими питаннями: «Трудовий договір, види основні умови та підстави його припинення», «Спадкування, види спадкування та порядок прийняття спадщини», «Порядок стягнення аліментів за рішенням суду».  

OkM 2016 11 09 2

Працівники бюро спілкувалися навіть з пасажирами та відвідувачами вокзалу, роздавали листівки.  У самому приміщенні розмістили інформацію про діяльність та графік роботи місцевого бюро правової допомоги.

 

OkM 2016 11 09 3

Також,  8 листопада 2016 року вони провели робочу зустріч з начальником Лебединського відділу поліції Миколою ГЕРАСИМЕНКОМ та прокурором Лебединського відділу Роменської місцевої прокуратури Олексієм АНДРЄЄВИМ. На зустрічі обговорили низку питань щодо покращення взаємодії Лебединського бюро правової допомоги та місцевим відділом поліції.

OkM 2016 11 09 4