назад

Партнерство заради розвитку громади Конотопу

KoM 2016 11 09 1Співпраця із громадськими організаціями – один із основних напрямків діяльності Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

4 листопада 2016 року директор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр МУХА та голова правління громадської організації «Конотопський інформаційно-технологічний кластер» Дмитро ГЛАНЦ підписали Меморандум про співпрацю. Основним завданням є спільна діяльність Сторін, яка здійснюється у форматі підготовки та реалізації спільних заходів, проектів і програм.

 

Конотопський IT Кластер – це спільнота провідних компаній міста у галузі інформаційних технологій, які спільно із навчальними закладами міста покращують та розвивають інформаційні технології  у місті. Представники громадської організації мають амбітні цілі та взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста та підвищенні його іміджу в світі. IT-кластер Конотопа співпрацює з закордонними та регіональними партнерами, органами влади, комунальними та державними закладами, громадськими організаціями закладами освіти Конотопа. Керівники обговорили найближчі перспективи спільної діяльності.

KoM 2016 11 09 2

Конотопський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги  виступив партнером   івенту  «Живи в Конотопі. Інвестуй в себе!», розрахований на молодих і активних жителів міста, який відбувся 6 листопада.

Діячі з галузі IT, підприємці, представники Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, журналісти, студенти та громадські активісти з міст Конотопа, Кролевця, Суми, Харкова, Києва  зустрілися разом та обговорювали майбутнє маленьких міст, створення IT-кластерів та розвитку творчого міського середовища, як локомотиву регіонального зростання.

KoM 2016 11 09 3

На заході обговорювалося питання створення інформаційно-правового клубу для молодих підприємців, які планують працювати в сфері інформаційних технологій. Найближчим часом планується обговорити подальші спільні дії в цьому напрямку.

Конотопський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Конотоп, вул..Бр.Лузанів,43

Телефон: (05447) 6-23-47

E-mail: konotop.sumy@legalaid.gov.ua

 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги України 0 800 213 103