назад

Фахівці Мукачівського місцевого центру продовжують інформування громадян про можливість отримання безоплатної правової допомоги

mukachevo    Низку ознайомчих заходів упродовж останніх днів провели фахівці Мукачівського МЦ з надання БВПД. Зокрема, 18 серпня, в Арданівській сільраді на Іршавщині відбулася робоча зустріч мобільної групи на чолі з директором центру Костянтином Молнаром із в.о. сільського голови Євгенією Андрела. Фахівці центру розповіли про можливість надання громадянам на належному рівні безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, надали інформаційні матеріали та нагадали, що з 1 вересня запрацює відділ «Іршавське бюро правової допомоги».

    Цього ж дня в Іршавській РДА Костянтин Молнар зустрівся з головою РДА Олександром Горіним та керівником апарату Олегом Козенюком. Упродовж зустрічі директор Мукачівського МЦ представив новопризначених начальника відділу «Іршавське бюро правової допомоги» Мешко Романа та головного спеціаліста Маринy Пинзеник, які розповіли про основні завдання, покладені на новостворені бюро.

    17 серпня фахівці Мукачівського МЦ у дистанційному пункті доступу до безоплатної правової допомоги  військового шпиталю м.Мукачева розповіли учасникам АТО куди та з яких питань вони можуть звертатися для отримання безоплатної правової допомоги, нагадавши, що, відповідно до Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соцзахисту», учасники АТО мають право на 22 соціальні пільги. Серед питань, які найбільше цікавили військовослужбовців: звільнення з військової служби в особливий період, отримання посвідчення УБД, невиплата заробітної плати за контрактом, отримання земельної ділянки та взяття на квартирний облік. Упродовж заходу двом військовослужбовцям фахівці надали первинну правову допомогу з важливих для них питань.
 

mukachevo2

14068093 1807271892828078 8502377623130749079 n