назад

Продовжується перевірка освітньо-кваліфікаційного рівня та ділових якостей поліцейських

Продовжується атестація поліцейських, у якій бере участь директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській  області Олена Демченко. 

На виконання вимог Наказу МВС України від 17.11.2015 №1465 «Про затвердження Інструкції про порядок проведення атестування поліцейських» та відповідно до ст. 57 Закону України «Про Національну поліцію», з метою оцінки ділових якостей поліцейських, їх освітнього та кваліфікаційного рівнів, на підставі глибокого та всебічного вивчення, визначення відповідності посадам, а також перспектив службової кар’єри працівників Головного управління Національної поліції в Сумській області, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області Олена Демченко затверджена членом атестаційної комісії.

 

Нагадаємо, що діє Меморандум про співпрацю між Національною поліцією України та Міністерством юстиції України у сфері надання безоплатної правової допомоги. Нині обговорюються умови підписання Меморандуму про співпрацю між Головним управлінням Національної поліції в Сумській області та Регіональним центром з надання БВПД у Сумській області.