назад
29.11.19

Фахівці системи БПД отримали безкоштовний доступ до ZakonOnline

Працівники системи надання безоплатної правової допомоги отримали безкоштовний доступ до аналітично-правової системи ZakonOnline. Планується також обмін правовими консультаціями між сервісом ZakonOnline та довідково-інформаційної платформою WikiLegalAid. Це передбачено меморандумом про співпрацю між Координаційним центром з надання правової допомоги та компанією «Інформаційно-правові системи».

«Наш меморандум – це приклад, яким має бути внесок бізнесу та адвокатури в розвиток соціальних сервісів країни, у допомогу найбільш незахищеним верствам населення», – зазначив директор Координаційного центру з наданням правової допомоги Олексій Бонюк.

ZakonOnline (https://zakononline.com.ua) – це аналітично-правова система для адвокатів, юристів, суддів та прокурорів, що містить всі судові рішення, нормативно-правові акти та найбільшу базу – 8 тисяч правових позицій Верховного Суду та Європейського суду з прав людини. А віднедавна став доступним розділ «Судові засідання».

Використання системи ZakonOnline допоможе фахівцям системи БПД заощаджувати час на пошук судової практики чи нормативних актів, ознайомлюватись з актуальними правовими позиціями Верховного Суду та Європейського суду з прав людини, вчасно дізнаватись розклад судових засідань.

У межах меморандуму здійснюватиметься обмін інформацією між сервісом ZakonOnline та платформою WikiLegalAid, де зараз розміщено 1,4 тис. правових консультацій.