назад

Флешмоб «Гендерна рівність у Карпатах»

Sambir 27 березня 2018 року фахівці Турківського бюро правової допомоги провели інформаційний флешмоб на тему «Гендерна рівність у Карпатах».

Флешмоб у м. Турка мав на меті поширення інформації щодо реалізації політики держави в сфері забезпечення гендерної рівності та недопущення дискримінації за ознакою статі, обговорення з учасницями заходу актуальних проблем, з якими вони стикаються при реалізації своїх прав, вироблення спільного бачення подальших дій щодо ефективної реалізації принципу гендерної рівності в публічній і приватній сферах відносин.

Зазначена інформаційна кампанія спрямована на подолання вкорінених стереотипів щодо соціальних ролей жінок і чоловіків, підвищення рівня обізнаності жінок, особливо в сільській місцевості, і в цілому широкої громадськості щодо їх прав та механізмів їх реалізації.

Sambir 1

Нагадаємо, детальну інформацію з питань надання правової допомоги можна отримати у Самбірському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Самбір, вул. Мазепи, 13; тел.(03236) 6-06-54.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).