назад

Флешмоб «Новели у сфері державної реєстрації» в Першому полтавському МЦ з надання БВПД

17012017narada

В рамках інформаційної кампанії ГТУЮ у Полтавській області 17 січня 2017 року на базі Першого полтавського МЦ з надання БВПД та на вулицях міста Полтави проведено флешмоб «Новели у сфері державної реєстрації».

Участь у флешмобі взяли працівники Управління державної реєстрації ГТУЮ у Полтавській області та працівники Першого полтавського МЦ з надання БВПД.

В ході акції, клієнтів Першого полтавського МЦ з надання БВПД інформували про нововведення в національному законодавстві щодо порядку державної реєстрації громадських формувань, а також розповсюджували інформаційні матеріали на актуальну тему.

Захід було продовжено на вулицях міста. Прості перехожі цього дня дізнавались про новели у сфері державної реєстрації, а також зміни в законодавстві про безоплатну правову допомогу.17012017flashmob

Фахівці системи МЦ та ГТУЮ у Полтавській області розповсюджували інформаційні матеріали, а також надавали індивідуальні консультації.

По завершенню заходу, фахівцями Управління державної реєстрації ГТУЮ у Полтавській області та фахівцями Першого полтавського МЦ з надання БВПД проведено спільну нараду, на якій обговорено порядок співпраці фронт-офісу Першого полтавського МЦ з надання БВПД та ГТУЮ у полтавській області при прийнятті документів для реєстрації громадських формувань.