назад

Голопристанський місцевий центр з надання БВПД запрошує всіх бажаючих долучитися до перегляду художнього фільму на юридичну тематику

Любите фільми на юридичну тематику? Полюбляєте стежити за правовими колізіями, адвокатськими вивертами, розбиратися в роботі системи правосуддя?

Запрошуємо всіх бажаючих на спільний перегляд юридичної драми «12 розгніваних чоловіків», який розкриває актуальне правове питання  – суд за участю присяжних.

Показ фільму відбудеться 30 січня 2020 року о 15:00 у приміщенні міського кінопалацу «Сузір’я» (м. Гола Пристань)

За сюжетом юнака звинувачують у вбивстві власного батька, йому загрожує електричний стілець. Дванадцять присяжних збираються, щоб винести вердикт: винен чи ні. З початку засідання майже всі схилилися до того, що винен, і лише один з дванадцяти дозволив собі засумніватися. Рахунок голосів присяжних за принципом «винен — не винен» був 11:1. До кінця зборів думки суддів кардинально змінилися…

Фільм «12 розгніваних чоловіків» переконає Вас у тому, що при встановленні істини по справі необхідно НЕ бути байдужими, керуватись НЕ лише внутрішніми переконаннями, а дати об’єктивну, всебічну оцінку наданих стороною обвинувачення доказів, адже ч. 2 ст. 2 Кримінального кодексу України зазначає, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приходьте переглянути фільм та поспілкуватися на правову тематику.