назад

Громаду с. Будилка проінформували про відкриття бюро правової допомоги

У рамках інформаційної кампанії проведено інформування жителів та керівництва села Будилка Лебединського району щодо відкриття та функціонування бюро правової допомоги. 

Керівник Лебединського бюро правової допомоги Сергій Іванов та головний спеціаліст Євгенія Логвіненко повідомили присутніх про діяльність та послуги, які надаватиме бюро правової допомоги.

Так, з 1 вересня цього року у м. Лебедин розпочне свою діяльність Лебединське бюро правової допомоги. До основних функцій цієї установи належать: правопросвітництво територіальних громад, забезпечення доступу як до первинної, так і до вторинної правової допомоги, представництво інтересів у суді з адміністративних та цивільних справ, складання процесуальних документів.

Працівники бюро залишили інформаційні буклети, розроблені Охтирським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги: щодо порядку стягнення аліментів за рішенням суду; створення ОСББ: крок за кроком до реєстрації юридичної особи; покрокова схема отримання земельних ділянок учасниками АТО; отримання статусу переселенця.

Також повідомили про контакти місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги по Україні та консультації, які можна отримати за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 31 03.

Лебединське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Лебедин, площа Соборна, 29.