назад

Громадянам з обмеженими можливостями надавали безоплатну правову допомогу

drygiy2707201625

26 липня 2016 року в Полтавському обласному осередку Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» продовжив роботу виїзний дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги за участю фахівців Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД.

 

        Актуальними питаннями на сьогоднішній день, які турбують громадян з обмеженими можливостями, є оформлення субсидій та виплати разової допомоги. Фахівцями надано роз’яснення та консультації відповідно до компетенції, визначені документи, які необхідно подати при зверненні до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

        Наступного разу виїзний дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги проводитиме прийом громадян 23 серпня з 13:00 до 14:00 за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 45 к.105.

        Крім того, реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть звернувшись до Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).